Thuis ProductenAminozuren plantenmeststof

Organische de Installatiemeststof van Kaliumaminozuren voor Tomaten het Planten

Certificaat
China Chengdu Chelation Biology Technology Co., Ltd. certificaten
China Chengdu Chelation Biology Technology Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Deze wederzijdse samenwerking het laatst ongeveer 4 jaar, en moet toelaten de dienst die zij aboved gedacht is hebben verstrekt. Onze samenwerking zal vele jaren duren.

—— Carlos

Uw productiviteit, de diensthouding, en alle eerlijkheid van samenwerking maken ons zeer tevreden. Wij zijn een vertrouwde op partner.

—— Manuel

Ik ben online Chatten Nu

Organische de Installatiemeststof van Kaliumaminozuren voor Tomaten het Planten

Organische de Installatiemeststof van Kaliumaminozuren voor Tomaten het Planten
Organische de Installatiemeststof van Kaliumaminozuren voor Tomaten het Planten

Grote Afbeelding :  Organische de Installatiemeststof van Kaliumaminozuren voor Tomaten het Planten

Productdetails:
Plaats van herkomst: Sichuan, China (Vasteland)
Merknaam: AOHE
Certificering: SGS ISO
Modelnummer: AA K
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: onderhandelingen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 20kg/bag (kraftpapier-zak met plastic zak binnen)
Levertijd: 7-10 dagen

Organische de Installatiemeststof van Kaliumaminozuren voor Tomaten het Planten

beschrijving
Indeling: Organische Meststof Zuiverheid: hoge zuiverheid
Versietype: Gecontroleerd Toepassing: landbouw
Staat: Poeder Type: aminozuur
Hoog licht:

de langzame meststof van de versiestikstof

,

Hoge stikstof organische meststof

Organische de Installatiemeststof van Kaliumaminozuren voor Tomaten het Planten

 

Het Organische kalium van het aminozuurchelaat

 

 

 

 

  1.  Productnaam: aminozuurkalium
  2.  Chemische structuurformule

Organische de Installatiemeststof van Kaliumaminozuren voor Tomaten het Planten 0

Er is etc. diverse functionele groep in aminozuren, zoals phenolic hydroxylgroep, alcoholische hydroxylgroep, amidogen, carbanylgroep, methylmercapto.

Deze actieve groep bepalen de het zuur-basisbezit, hydrophilia, de uitwisselingscapaciteit, hogere adsorbability en het compliceren macht van aminozuren, dan brengen zij aminozuren sterke chemische activiteit en fysiologische activiteit.

 

3.   Karakter van Kaliumaminozuren

 

Verschijning Lichtgeel poeder
Oplosbaarheid 100% in water oplosbaar
Vochtigheid Minder dan 5%
Totale aminozuren Meer dan 25%
K2O 25%
NPK 10-0-25

 

4.   Voordeel

 

4.1. De aminozuren kunnen door installatie direct worden geabsorbeerd, maar voor wat anorganische meststof of een deel van organische meststof, kan het niet zijn absorbeert direct door installatie vóór biologische afbraak.

4.2.  Het is passieve absorptie en osmotische absorptie in fotosynthese, dan zou er een duidelijk effect in een korte tijd na gebruik het zijn, versnelt het de vorming en de accumulatie van droge stof.

4.3.  Het kan precocity van gewassen bevorderen, de de groeicyclus, en hoge en stabiele opbrengsten verkorten.

4.4.  Er zou geen residu van meststof in landbouwgrond zijn. Het kan fysieke en chemische eigenschappen, vochtigheidsholding en doordringbaarheid van grond verbeteren.

 

Functieprincipe

Voor Grond

  1.  Ten eerste, verhoogt de het nat maken actie van aminozuren in aminozuurkalium de oplosbaarheid, ten tweede, het vermindert het het uitlogen verlies en de roosterbevestiging wegens de adsorptie aan kalium van actieve functionele groep.
  2.  Het aminozuurkalium bevordert microbiële activiteit van voordelige grond, verstrekt de Aminozuren de belangrijkste energiebron voor microben die de grondmicroben kunnen maken exuberant het levensactiviteit voor oud handhaven, staat dus voor de groei en het zaaien ontwikkeling toe.

Voor installaties.

  1.  Het aminozuur is één van macromoleculen met talrijke biologische activiteit van biologisch organisme en het basismateriaal, dat de cel construeert en de organisatie herstelt. Er zijn drie absorptiemethodes aan mineraal element, passieve absorptie, actieve absorptie en pinocytosis. Het aminozurenkalium bevordert de de wortelgroei en ontwikkeling, versnelt de celafdeling, verbetert de inhoud van oplosbare proteïne en wortelactiviteit, profiteert het voor levensonderhoud het normale physiologic functioneren en verzekert de laarsgroei, dan verhoogt de productie.
  2.  De wortel en sommige installatiebladeren absorberen dag en nacht aminozuren. De gewassen kunnen door deamination, transamination, tricarboxylic zuurcyclus, glycolyse en andere metabolische wegen de aminozuren maken die in organische zuren en suikerproducten, definitief moeten worden verwerkt omgezet in de proteïne.
  3.  de activiteit en de oplosbaarheid van aa-k die maken het kunnen in de cel doordringen gemakkelijker dan gewone ionen. Het organische kalium kan hydratie van protoplasma verhogen en lekkage van cytoplasma verhinderen. Aldus om gewassen de spanning-weerstand capaciteit te verbeteren.
  4.  Aa-k bevat serine, proline en asparaginezuur. De accumulatie van proline is één van de belangrijke aanpassingsstrategieën die gebruik plant om aan abiotische spanningen, in het bijzonder lage waterspanning het hoofd te bieden. Als osmoprotectant in installaties die aan droogtevoorwaarden worden onderworpen, kan proline aan hoge concentraties in installatiecellen accumuleren zonder cellulair structuur of metabolisme te onderbreken. Daarom proline speelt de accumulatie een belangrijke rol in osmotische aanpassing, ontgifting van reactieve zuurstofspecies, en de membraanintegriteit in installaties in de spanningsomstandigheden evenals de handelingen in de stabilisatie van celstructuren en ontgifting van vrije basissen en als manier om koolstof, stikstof en energie, proline op te slaan kunnen de activiteiten van anti-oxyderende enzymen ook veranderen.
  5.  Het absorptietarief van installatie aan organische complicerende meststof was tot 20 tot 30 keer hoger dan anorganische meststof.

Organische de Installatiemeststof van Kaliumaminozuren voor Tomaten het Planten 1

 

 

Aanbevelingsdosering

1).  Aa-k kan voor basismeststof, bestrooiing, het verbinden, het boren, gatentoepassing, uitzending worden gebruikt.

2).  Aa-k kan voor alle installaties worden gebruikt.

3).  Grond het bespuiten met 500 keer verdunning; het blad bespuiten met 1000 keer verdunning.

 

Toepassing in landbouw 

Organische de Installatiemeststof van Kaliumaminozuren voor Tomaten het Planten 2

 

Het systeemontwikkeling van de graanwortel, sterk in stevige aarde; de wind, het onderbrengen, ziekte en droogte de weerstand zijn ook zeer sterke en verhoogde opbrengst door 20~ 25% na het gebruiken van aminozuur chelated kalium

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Chengdu Chelation Biology Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: cdaohe88

Tel.: +8613699415698

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)