Thuis ProductenSamengestelde aminozuur poeder

Hydrolysate van de sojaproteïne Aminozuur Organische Meststof 80

Certificaat
China Chengdu Chelation Biology Technology Co., Ltd. certificaten
China Chengdu Chelation Biology Technology Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Deze wederzijdse samenwerking het laatst ongeveer 4 jaar, en moet toelaten de dienst die zij aboved gedacht is hebben verstrekt. Onze samenwerking zal vele jaren duren.

—— Carlos

Uw productiviteit, de diensthouding, en alle eerlijkheid van samenwerking maken ons zeer tevreden. Wij zijn een vertrouwde op partner.

—— Manuel

Ik ben online Chatten Nu

Hydrolysate van de sojaproteïne Aminozuur Organische Meststof 80

Hydrolysate van de sojaproteïne Aminozuur Organische Meststof 80
Soy Protein Hydrolysate Amino Acid Organic Fertilizer 80
Hydrolysate van de sojaproteïne Aminozuur Organische Meststof 80 Hydrolysate van de sojaproteïne Aminozuur Organische Meststof 80

Grote Afbeelding :  Hydrolysate van de sojaproteïne Aminozuur Organische Meststof 80

Productdetails:
Plaats van herkomst: Sichuan, China (Vasteland)
Merknaam: AOHE
Certificering: ISO,SGS, OMRI
Modelnummer: aminozuur
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 ton
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 1Kg, 5Kg, 10Kg, 20Kg/Bag (Kraftpapier-zak buiten en plastic zak binnen)
Levertijd: 7-10 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 1000ton per maand

Hydrolysate van de sojaproteïne Aminozuur Organische Meststof 80

beschrijving
Totale aminozuren: 80% Toepassing: gewassen
PH: 7-9 Wateroplosbaarheid: 100%
Type: Aminozuur Classificatie: Organische meststof
Hoog licht:

Hydrolysate Aminozuur Organische Meststof

,

PH9 aminozuur Organische Meststof

Hydrolysate van de sojaproteïne Organische Meststof met Aminozuren 80

 

Wat is aminozuurmeststof?

 

Een generieke term voor een klasse van organische verbindingen die amino en carboxyl groepen bevatten. De basiseenheid van biologisch functionele die macromolecular proteïne is de basisstof die de proteïne vormt voor diervoeding wordt vereist. Het is een organische verbinding die een fundamentele aminogroep en een zuurrijke carboxyl groep bevatten. De aminodiegroep aan de α-koolstof wordt verbonden is een α-aminozuur. De aminozuren die omhoog de proteïne maken zijn allen α-aminozuren

 

Het aminozuur bestaat in meststof als kleinste molecule die proteïne vormen, en heeft de kenmerken van gemakkelijk wordt geabsorbeerd door gewassen; het heeft ook de functie van het verbeteren van ziekteweerstand van het bevruchten van voorwerpen en het verbeteren van de kwaliteit van het bevruchten van gewassen. Vul de essentiële aminozuren van installaties aan, stimuleer en regel de snelle groei van installaties, bevorder de gezonde groei van installaties, en bevorder de absorptie van voedingsmiddelen. Verbeter de metabolische functie van installaties, verhoog fotosynthese, bevorder de ontwikkeling van de systemen van de installatiewortel, en versnel de installatiegroei en reproductie.

 

De aminozurenmeststof is niet alleen rijk aan fast-acting stikstof tot 17%, maar ook rijken in lang-handelt organische ecologische stikstof tot 16%, aminozuren die direct door gewassen, 20%-organisch stof, en hoogst actieve, chelated organische biologische kalium 2%, Midden en spoorzeldzame aardeelementen 10%, levende bacteriën kunnen worden geabsorbeerd, ziekte-bevorderend agenten, meststof gecontroleerde versiesynergisten, grondveredelingsmiddelen, anti-stoppelveld koppige agenten, de factoren van de celactivering, enz. De totale efficiënte ingrediënten zijn zo hoog zoals 80 of meer, die het enzymactiviteit van de grondurine kunnen controleren, de snelle cyclusdecompositie en de versie van voedingsmiddelen, bevestigen stikstof, fosfor versnellen, en het kalium, activeert de grond, verbetert gronddoordringbaarheid, bevordert fotosynthese, en verbetert absorptie en gebruiks zeer efficiency en van de meststoffenefficiency periode. De meststoffeneffect periode is tot 80-120 dagen. De absorptie en de bezettingsgraad kunnen bereiken meer dan 75%, die tweemaal dat van ureum is, zodat heeft het snel effect van anorganische stikstofmeststof, en heeft het effect op lange termijn van ecologisch ureum, organische meststof, en de speciale gevolgen van micro-organismen, micro-meststoffen, enz.

 

 

 

Hydrolysate van de sojaproteïne Aminozuur Organische Meststof 80 0

Hydrolysate van de sojaproteïne Aminozuur Organische Meststof 80 1

Hydrolysate van de sojaproteïne Aminozuur Organische Meststof 80 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Chengdu Chelation Biology Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: cdaohe88

Tel.: +8613699415698

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)